2021 Sonbahar Kış Cüzdan Modelleri

Yeni sezonda vitrinlerde her renk ve modelde cüzdan görmek mümkün olacak. 2021 yılında cüzdan modelleri farklı desenleri ve renkleriyle oldukça dikkat çekiyor. Özellikle pastel ve nude tonlarındaki cüzdan modelleri en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Cüzdanlarda Pastel Tonları

Aksesuar kullanımında en çok tercih edilen cüzdanlarda da tarzınızı gösterebilirsiniz. Kadınların tarzını yansıtabilmek için sıklıkla tercih ettiği ve satın alırken modeline oldukça dikkat ettiği cüzdan trendleri 2021 yılında da devam ediyor. 2021 yılında cüzdanlarda pastel tonlarının kullanıldığını görüyoruz. Birçok ünlü markanın da vitrininde yer alan pastel ve açık renklerdeki cüzdan modellerini tercih ederek tarzınızı yansıtmaya devam edebilirsiniz.

Desenli Cüzdanlar

Çiçek, zebra, farklı çizgilerden oluşan desenli cüzdanlar 2021 yılına damgasını vurdu. Genel olarak sade bir şekilde görmeye alışık olduğumuz cüzdanları 2021 yılında farklı desenlerle görmeye başlıyoruz. En çok tercih edilen çiçek desenli cüzdanları kullanarak sizler de tarzınızı yansıtmaya devam edebilirsiniz.

Krokodil Desenleri

Krokodil deseni cüzdanlarda en çok tercih edilen desenlerden bir tanesidir. 2021 yılında da krokodil deseni cüzdanlarda kullanılmaya devam ediyor. Cüzdanlarda krokodil deseni, 2021 yılında farklı renklerde karşımıza çıkıyor. Taba, siyah veya yeşil renk krokodil desenin yerine sarı, turuncu, lila gibi daha açık ve pastel renkleriyle vitrinlerde yerini alıyor. Her renk krokodil desenli cüzdanları tercih ederek tarzınızı yansıtmaya devam edebilirsiniz.

 

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir