Cesur Ve Maskülen Giyim Tarzının Yıldızı Ceket Modelleri

Cesur Ve Maskülen Giyim Tarzının Yıldızı Ceket Modelleri ile sizler de moda ikonu gibi görünebilirsiniz. Günlük yaşantınızda şık ve gösterişli olmayı seviyorsanız sonbahar ceket modelleri ile artık tarzınızı konuşturabilirsiniz. Birbirinden şık ve zarif tasarımlara sahip olan ceket modellerinde bu yıl renkli tasarımları görebiliyoruz. İşte birbirinden şık ve en trend olan ceket modelleri;

Keten Oversize Ceketler

Oversize giyim hem modern hem de şık görünmeniz için tercih edebileceğiniz bir moda akımı. Sadece günlük kombinleriniz için değil ofis şıklığınızı tamamlamak için de oversize giyimi tercih edebilirsiniz. Sonbahara giriş yaptığımız şu günlerde ise keten blazer ceketler bizleri karşılıyor. Sizler de keten oversize ceket modelleri ile hem fresh hem de modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Pencere Detaylı Ceketler

Pencere detaylı ve dekolteli ceket modelleri yazın son günlerinde bizlere ihtişamlı bir sonbahar modasının geleceğini haber verdi. Her mevsim kullanabileceğiniz pencere detaylı ceketler ile muhteşem kombinler hazırlayabilirsiniz. Üstelik bu yıl ceketlerde kemik renkleri ve pudra renginin tonlarını sıkça kullanabilirsiniz. Denim pantolonlar ve büstiyerler ile birlikte tercih edebileceğiniz pencere detaylı ceketler ile modern kombinler hazırlayabilirsiniz. Pencere detaylı elbiseleri günlük giyiminizde biraz daha maskülen bir tarz için de mini tayt şortlarınız ile birlikte de kullanabilirsiniz. Farklı ve modern görünmek için bu yıl dolabınıza bir tane pencere detaylı blazer ceket ekleyebilirsiniz.