Casual Giyimin Star Parçası Gömlekler

Casual Giyimin Star Parçası Gömlekler nasıl kombinlenir? Ofis şıklığınız için tercih edebileceğiniz casual giyim tarzını sokak giyiminiz için ve günlük kombinlerinizde de tercih edebilirsiniz.

Sonbahar ve kış sezonu denildiğinde akla ilk olarak kadın casual giyim tarzı gelmektedir. Sizler de ceketler ve hırkalar ile birlikte kullanacağınız birbirinden şık gömlekler ile casual giyim tarzınızı oluşturabilirsiniz. Casual giyim kombinleri için sizlere önerilerimiz ise;

Deri Ceket Ve Beyaz Gömlek

Casual giyimin en star parçası olan gömlekleri deri ceketleriniz ile birlikte kullanabilirsiniz. Altına tercih edeceğiniz kot şort ya da kloş bir etek ile oldukça modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Çiçekli Gömleklere Şans Verin

Çiçekli gömlek modelleri özellikle sonbahara en çok yakışan ürünlerden biri. Sizler de hırka ve kazaklarınız ile birlikte kullanabileceğiniz çiçekli gömlekler ile oldukça şık ve zarif kombinler hazırlayabilirsiniz.

Gömlek Elbiseler

Sadece gömlek elbise ve üzerine hırka ile tamamlayacağınız kombinler ile sadeliği yansıtabilirsiniz. Pratik kombinler sizlere günlük yaşantınızda büyük kolaylıklar sunacak. Dilerseniz bu kombini topuklu ayakkabı ile tamamlayarak ofisiniz için de tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı veya botlar ve postallar ile de tamamlayarak sokak stilinizi de tamamlayabilirsiniz.

Denim Pantolon Ve Gömlek

Hiçbir zaman modası geçmeyecek olan bir kombin arıyorsanız denim pantolon ve gömlek ikilisini tercih edebilirsiniz. Her vücut tipi için uygun olan bu ikiliyi kullanırken oversize gömlekleri tercih edebilirsiniz.