Camel Rengi Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Camel rengi trençkot nasıl kombinlenir? En çok tercih edilen trençkot modellerinden biri olan camel rengi trençkot ile bir fotoğraf karesindeki romantikliği yaşatabilirsiniz.

Hem iş kıyafetleriniz hem de günlük stilinizin içerisinde kullanabileceğiniz trençkot modelleri ile havalı ve modern kombinler hazırlayabilirsiniz.

Camel Rengi Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Trençkot modellerini kombin yapmadan önce hangi model bir trençkota sahip olduğunuz oldukça önemlidir. Camel rengi bir trençkot modeline sahipseniz öncelikli olarak uzun ve salaş bir model tercih edebilirsiniz.

-İspanyol paça taş rengi yüksek bel kumaş pantolonlar ve boğazlı kazaklar ile birlikte camel rengi trençkotları kombin yapabilirsiniz. Modern bir iş kadını görünümü için tercih edebileceğiniz bu kombini zarif deri bir çanta ve güneş gözlükleri ile birlikte de tamamlayabilirsiniz.

-Denim pantolonlar da yine camel rengi trençkot modelleri için tercih edebileceğiniz en doğru parçalardan biri. Günlük stilinizde hem salaş hem de şıklığı bir arada kullanmak için camel rengi trençkot modellerini tercih edebilirsiniz.

Camel rengi trençkot kombini için yine aynı tonlardaki diğer kıyafetlerinizi de bir arada kullanabilirsiniz. Renk kombinleri özellikle sonbahar için en sık tercih edilen moda akımlarından biri. Ayrıca aynı renk kombinleri trençkot modelleri ile birlikte de oldukça şık duruyor. Eğer uzun trençkotları biraz daha havalı bir şekilde kombinlemek istiyorsanız kesinlikle topuklu çizmeler veya ayakkabılar ile birlikte kullanabilirsiniz.