Çiçekli Elbiseler Nasıl Kombin Yapılır?

Çiçekli Elbiseler Nasıl Kombin Yapılır? Çiçekli elbiseler hiçbir zaman modası geçmeyecek en özel parçalardan biri. Sizler de kıyafetlerinizi kombin yaparken çiçek detayına önem veriyorsanız bu sezon oldukça şanslısınız. Çiçekli elbiseler tam da sonbahara yakışan ürünlerden biri. Kiremit rengi bir elbisenin üzerindeki minik çiçek detayları ile kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Çiçekli Elbiseler Nasıl Kombin Yapılır?

-Mini veya uzun dilediğiniz modeldeki elbiselerinizde sonbahar sezonunda çiçek detayından yararlanabilirsiniz. Kendiliğinden hareketli bir yapıya sahip olan çiçekli elbiseleri kombin yaparken kullanacağınız aksesuarların daha sakin ve sade olmasına dikkat etmelisiniz.

-Eğer günlük kombininiz için çiçekli elbiseleri tercih etmek istiyorsanız sokak stiliniz de elbisenizin altına spor ayakkabılarınız veya botlarınızı kullanabilirsiniz. Aynı şekilde elbise ile birlikte kullanacağınız çantanız da olabildiğince sade bir model olmalı.

-Çiçekli elbiseniz için tercih edeceğiniz ceketler için deri ceketleri veya salaş bir hırkayı değerlendirebilirsiniz.

-Sonbaharın ruhunu yaşatırken klasik ve zarif bir görünüm için ise çiçekli elbisenizin üzerine kesinlikle bir trençkot tercih edebilirsiniz. Bu sayede oldukça cool ve havalı bir görünüm kazanabilirsiniz.

-Elbisenizin desenleri oldukça havalı ve ihtişamlı olduğu için görünümünüzü boğmamak için aksesuarlarınızn daha sade ve minik ebatlarda olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle güneş gözlüğü, çanta ve takılarınızı oldukça sade ve geri planda kalacak modeller arasından tercih edebilirsiniz. Çiçekli elbiseler ile sizler de zarif ve modern görünebilirsiniz.