Bordo Ceket Modasını Yakından Takip Edin

Bordo Ceket Modasını Yakından Takip Edin. Ceket modelleri arasından en çok tercih edilen renklerden biri olarak ön plana çıkan bordo ceketler 2022 yılında da en çok tercih edilen ceket renklerindendir. Sizler de severek kullanacağınız bordo ceket modelleri ile kıyafetlerinize renk kazandırabilirsiniz.

Denim ceketlerde de bordo renkleri bu sezon sıkça görüyoruz. Ancak her dönem olduğu gibi 2022 yılının moda akımı içerisinde de yine üst sıralarda yer alan deri ceketlerde de bu yıl bordo renkler oldukça moda. Sizler de stiliniz veya tarzınız ne olursa olsun bordo ceket modellerini tercih edebilir ve ofis şıklığınızdan günlük kombinlerinize kadar seçimlerinize renk katabilirsiniz.

Her zaman severek kullanacağınız bordo renk ceketlerde klasik giyimde de bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Klasik bir bordo blazer ceketi siyah veya yine bordo tonlarında klasik pantolonlarınız ve gömlekleriniz ile bir arada kullanabilirsiniz. Bu sezon yine oldukça ön plana çıkan fularlar da bordo ceket modelleri ile oldukça uyum sağlayan aksesuarlar içerisinde yer alıyor. Her daim kullanabileceğiniz bordo ceket modellerini dolabınızdaki tüm kıyafetleriniz ile uyum içerisinde kullanabilirsiniz.

Bordo ceket modasında trençkotlar da yer alıyor. Uzun ve salaş trençkotlarda sizler de sıcacık ve göz alıcı bir görünüm elde etmek için bordo renginin tüm tonlarını tercih edebilirsiniz. Sonbaharın sıcak renklerinden olan bordo rengi ile hazırlayacağınız tüm kombinleriniz oldukça havalı olacak.