Kot Ceketlere Geri Dönüş İçin Sonbaharı Beklemeyin

Kot Ceketlere Geri Dönüş İçin Sonbaharı Beklemeyin. Dört mevsim de kullanılabilen bir yapıda olan kot ceketler ile sizler de oldukça sade ancak şık kombinler hazırlayabilirsiniz. Eğer günlük giyiminiz için sıklıkla denim parçalar kullanıyorsanız dolabınızda mutlaka yeni sezon kot ceketlere yer açmalısınız.
Deri Etek Ve Kot Ceket Uyumu
Deri etekler son birkaç sezondur en çok tercih edilen en moda parçalardan biri. Sizler de gerek klasik gerekse günlük kombinlerinizde deri parçaları kullanmayı seviyorsanız kot ceketler ile birlikte tamamlayabilirsiniz.
Uzun çorap botlar veya postallar da yine bu kombininiz için kot ceketleriniz ile birlikte kullanabileceğiniz en uygun tamamlayıcılardan.
Yaz ve ilkbahar için de kot ceket modellerini tercih edebilirsiniz. İnce ve oversize kalıptaki kot ceketleriniz ile günlük giyiminizde star bir parça kullanacağınızdan eminiz.
Kot ceketler neredeyse tüm kumaş türleri ile oldukça uyum içerisinde kullanılabilmektedir. Ayrıca risksiz ve pratik bir şıklık sağlamak için de yine günlük kombinlerinizde kot ceketleri tercih edebilirsiniz.
Eğer ofis giyiminiz için kot ceketleri tercih etmek istiyorsanız oversize gömlekler ve siyah bir pantolon ile de kullanabilirsiniz.
İsterseniz spor kesim isterseniz de klasik kesimli bir kot ceket ile sizler de daha modern ve daha uyumlu kombinler hazırlayabilirsiz. Geniş renk ve model seçeneği arasında sizler de tarzınızı yansıtacak bir model seçimi yapabilirsiniz.