Aynı Renk Gömlek İle Farklı Kombinler

Aynı Renk Gömlekler İle Farklı Kombinler hazırlayabilirsiniz. Alışveriş yapmak her kadın için muhteşem bir duygu olsa da sürekli olarak alışveriş yapmanız bütçenizi sarsabilir. Bunun için de hafta içi veya hafta sonu hazırlayacağınız tüm kombinlerinizde her daim şık ve göz alıcı görünmek için sizler de tek bir gömlek modeli ile farklı tarzlar oluşturabilirsiniz. Dilerseniz tek bir oversize beyaz gömlek modeli ile hazırlayacağınız farklı kombinlere birlikte göz atalım.

Jean Pantolon Ve Gömlek

Sokak stilinin vazgeçilmez ikilisi olan jean pantolonlar ve beyaz gömlekler her sezonun en moda kombini olarak üst sıralarda yer alıyor. Sizler de dilerseniz spor ayakkabılar ile dilerseniz de topuklu ayakkabı modelleri ile birlikte jean pantolon ve gömleğinizi bir arada kombin yapabilirsiniz.

Gömlekleri Ters Kullanma Modası

Bir dönem ciddi bir moda akımı haline gelen gömlekleri ters giyme modası 2022 sokak stili içerisinde de devam ediyor. Özellikle bahar mevsiminde günlük stilinizde sizler de sıkça gömlek kullanıyorsanız gömleğinizi sırt dekoltesi yapacak şekilde kullanabilirsiniz.

Elbise Üzeri Gömlek Modası

Elbiselerinizin üzerine giyeceğiniz gömleğiniz ile hem daha şık hem de daha modern bir kombin oluşturabilirsiniz. Hafta sonu için şık bir yemek veya gezi için hazırlayacağınız kombininizi elbise ve gömlek ikilisi olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca gömlekler ile birlikte kullanılan şortlar da yine modern sokak stili için en şık ikililer arasında yer alıyor.